ZOMERSE COUSCOUS SALADE

  • 200 gram parel couscous
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 sinaasappel
  • zout
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 3 bosuitjes
  • verse munt
  • koriander
  • 200 gram feta
  • peper
  • paar plakjes gerookte zalm
  • 4 gamba's gebakken
  • paar schijfjes limoen

bereidingswijze

-Maak de couscous volgens de beschrijving op de verpakking en laat afkoelen;
-Snijd alle ingrediënten, behalve de vis, in kleine blokjes en meng ze door de couscous;
-Rasp de schil van de sinaasappel over de couscous en pers daarna het sap uit en schenk dit over de salade heen;
-Meng voorzichtig met uw handen alles door elkaar en verdeel over mooie brede glazen of in kleine weckpotjes.
-Dek de bovenkant af met een plakjes zalm en garneer af met een gebakken gamba en een schijfje limoen.

Dit recept is ook heerlijk met parelgort of gewone couscous.

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creƫren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input