ZUURDESEM MET BRIE EN MANGOSALSA

  • 1 zuurdesem stokbrood
  • Brie
  • Beetje roomboter
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 2 bosuitjes
  • 3 sappige tomaten
  • Citroensap
  • Verse koriander
  • Peper + zout

dan de keuken in:

  • Snij de brie in dunne plakken.
  • Schil en snij de mango in kleine blokjes.
  • Haal het binnenste uit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • Snij de bosui fijn.
  • Haal de blaadjes koriander van de takjes.
  • Snij de koriander fijn en besprenkel met citroensap en wat peper en zout.
  • Meng alles voorzichtig in een grote kom en proef of er nog wat peper en zout bij moet.
  • Snij het zuurdesem in plakken, besmeer dun met een laagje roomboter.
  • Beleg iedere plak brood met plakjes brie en schep er lekker veel mangosalsa op.


Héérlijk bij een glas wijn of een lekker koud biertje!!
Proost.....

tip:

Na het schillen wordt avocado snel bruin. En met snel, bedoelen we dat je maar met je ogen hoeft te knipperen.
Om dit te voorkomen, besprenkel je de avocado met citroensap.

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input