Zo zorg je voor gelukkige werknemers en een gezond bedrijf

Tuurlijk, de meeste mensen zijn er inmiddels aan gewend om vanuit huis te werken. Sommige zweren erbij en willen niet meer terug (de file in). Zij vinden het heerlijk dat ze de vrijheid hebben om hun eigen tijd in te delen. Een wasje tussendoor en lunchen wanneer je maar wil. De ander mist de gezamenlijke lunch en het contact met collega’s.


Een van de grote nadelen van het thuiswerken is dat het minder zichtbaar is, wanneer een collega niet lekker in zijn vel zit. Werkdruk en werkgeluk worden vaak in een adem met elkaar genoemd. Niet zo gek, want ze staan direct met elkaar in verbinding. Niet happy met je werk? Dat geeft stress. Structureel te veel taken op je bordje? Dan is het lastig genieten van je leuke job.

Catering vrijdagmiddagborrel

Ook de zoomsessies zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfscultuur. Om het een beetje gezellig te houden, organiseren veel bedrijven digitale vrijdagmiddagborrels, waarvoor soms zelfs een borrelpakket aan huis wordt afgeleverd door een cateringbedrijf. Maar proosten voor een beeldscherm voelt heel anders dan live. Het kan je een eenzaam gevoel geven. Iets wat je één op één misschien wel zou uitspreken maar om dit nou te delen met een beeldscherm vol collega’s die op mute staan… nee doe maar niet.

Samen eten zorgt voor ontspanning

Wij zijn natuurlijk geen arbeidspsychologen maar in ons werk als cateraar zien we wél hoe verbindend samen eten kan zijn. Samen met je collega’s aan een lange gedekte tafel genieten van al het moois en lekkers. Of medewerkers en directieleden die informeel met elkaar staan te praten aan de statafels met luxe borrelhapjes en een goed glas wijn. Een groot bedrijfsfeest met bubbels en luxe hapjes of een heerlijke luxe lunch op de zaak. Samen eten zorgt voor ontspanning, andere gesprekken en het nodigt uit om beter te luisteren naar elkaar.


Een speels diner met je teamleden

Wil je de werksfeer verbeteren en het werkgeluk vergroten?
Zorg dan dat de werknemers zich verbonden voelen met elkaar. Dat zij zich gezien en gehoord voelen, weten dat ze erbij horen. Mensen die zich verbonden voelen, voelen zich blijer en gelukkiger. Er zijn talloze manieren om de sociale verbondenheid onderling te vergroten. Wij dragen daar graag een steentje aan bij door het cateren van een speels diner.

Koppel een thema aan jullie bedrijfsdiner

Dit kan bijvoorbeeld door een thema te koppelen aan het bedrijfsdiner.
Is het thema ‘werkgeluk’? Laat iedereen dan op een kaartje een open vraag opschrijven die met dit onderwerp te maken heeft. Bijvoorbeeld:

  • Wat vind je een belangrijke bijdrage die jij levert op je werk? Noem een voorbeeld.
  • Zijn er voor jou genoeg uitdagingen op je werk? Vertel hierover.
  • Zijn er collega’s de je beter zou willen leren kennen?

Bij een groot gezelschap is de vraag op het kaartje het onderwerp van gesprek met hun tafelgenoot. Na 5 minuten geeft iedereen zijn kaartje weer door.

Is het een diner met een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld met je team? Dan kun je er ook voor kiezen om de vragen gezamenlijk te bespreken. Houd er wel rekening mee dat er dan een heel andere dynamiek ontstaat en mensen minder geneigd zijn de diepte in te gaan.

Nou ja, die vragen, dát komt wel goed. En de catering, díe verzorgen wij.

Wat hebben wij nodig om een verbindend bedrijfsdiner te verzorgen?

Datum, aantal personen en natuurlijk de locatie.
Het kan praktisch zijn en kostenbesparend om het in de kantine te doen van je eigen bedrijf. Uit ervaring weten wij dat mensen toch écht meer het gevoel van luxe en waardering ervaren als je de bedrijfscatering op een mooie locatie laat verzorgen.

Heb je zelf geen idee waar?
Wij werken samen met een aantal prachtige locaties waar wij de gehele catering zelf kunnen verzorgen. Niet alleen de catering maar ook alle toeters en bellen eromheen. Van servies en bestek tot bloemen en ballonnen. Je hebt niet te maken met andere gasten en kunt het diner helemaal op maat laten samenstellen. Bovendien hebben jullie dan maar één aanspreekpunt, wel zo handig!

Wil je jouw betrokkenheid tonen aan je werknemers?
Bel dan gerust om eens te sparren voor passende catering.

Wij denken heel graag met je mee.

06 22 20 03 68

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input