waarom juist nu een bedrijfsfeest organiseren

De meeste bedrijven organiseren wel één keer per jaar een bedrijfsfeest.

Het ene bedrijf pakt wat groter uit dan het andere. Maar of je nu met z’n allen gaat bowlen, naar een escaperoom gaat of gaat parachutespringen, het bedrijfsfeest is niet alleen maar leuk, het heeft een doel!

een bedrijfsfeest is een vorm van waardering

Een bepaald virus (we willen geen namen noemen) heeft het al een tijd onmogelijk gemaakt om een écht knallend bedrijfsfeest te geven. Dat is jammer want een bedrijfsuitje is een perfecte manier voor de werkgever om zijn waardering te laten blijken. Zeg nou zelf, we vinden het toch allemaal fijn om naast ons salaris af en toe een schouderklopje, compliment of presentje te ontvangen?

Een bedrijfsfeest is een feestelijke manier om samen het succes te vieren van het afgelopen jaar. Maar ook als het jaar tegenviel, is dat misschien wel een extra reden om dankbaarheid te tonen voor de samenwerking in lastige tijden. Een geslaagd bedrijfsfeest is niet afhankelijk van het budget. Belangrijker is dat het van harte wordt gegeven.

elkaar ontmoeten in ongedwongen sfeer

Tijdens een bedrijfsfeest leer je jouw collega’s (en leidinggevende 😉) op een andere manier kennen. Je kunt in ongedwongen sfeer praten, zonder dat een telefoon rinkelt of een klant staat te wachten. Maak eens een praatje met die collega die je alleen maar kent vanuit de lift, of sluit aan bij iemand van de administratie, die je normaal alleen via de telefoon spreekt. Lekker actief bezig zijn en samen plezier maken en lachen, zorgen voor verbinding. De ontspanning ontstaat vaak pas later, aan tafel. Als de catering komt en iedereen zich verwondert over de zinnenprikkelende gerechten die worden geserveerd.

bubbels, bier en bijzondere catering

Bij elk bedrijfsfeest hoort onvergetelijk lekkere catering. Of je blokjes kaas en borrelnoten eet tijdens de borrel of kleine luxe smaaksensaties krijgt geserveerd… dát maakt echt wel een verschil! Ook met mooi eten toon je waardering en respect. Als je alles aan K-eet overlaat, weet je zeker dat iedereen onder de indruk is. De smaakvolle bijzondere gerechtjes zijn niet alleen verrukkelijk maar ook een lust voor het oog.

stoelendans of walking dinner?

Als cateraar denken wij natuurlijk graag met onze klanten mee, zodat onze catering perfect aansluit bij jullie wensen en het gezelschap. Met onze kennis en ervaring kunnen wij suggesties doen die het bedrijfsfeest tot een nog groter succes maken. Overdag vinden vaak de activiteiten plaats. Mensen zijn druk (fysiek) bezig. Dan zorgen wij voor catering die bij de activiteit en locatie past. Zo krijg je tijdens het kanoën geen salade mee maar een makkelijke sandwich. In de loop van de dag verandert de sfeer en onze catering verandert mee! Tijdens de borrel wordt iedereen wat losser en hebben mensen lekkere trek. Het is aan ons om te zorgen dat niemand zich nu volpropt want de finale moet nog komen!

Het diner kan de finale zijn van een gezellige dag. Wat past bij jullie gezelschap? Is er behoefte aan rust en diepgaande gesprekken? Dan is een goede tafelschikking een must. Mag het wat informeler? Dan kan een stoelendans een mooie oplossing zijn voor wat ‘beweging’ tijdens het eten. Mag het echt lekker los? Dan is een walking dinner een echte aanrader!

toch nog even doorgaan 🕺🏻💃

Misschien gaan na het diner de voeten nog even van de vloer! Ook daar passen wij de gerechten en porties op aan, want swingen met een volle maag is geen lekker gevoel. Dan serveren we liever later op de avond nog een lekkere late night snack!

Is er een feestcommissie in het leven geroepen en maken jullie samen een plan om er een topdag van te maken? Uit ervaring weten wij dat het slim is om de catering te beginnen. De grootste vergissing die je kunt maken, is de catering hekkensluiter te maken van het budget. Met lekker eten scoor je altijd bij iedereen en het komt de hele dag en avond terug. Zo bekeken is het de belangrijkste activiteit van de dag!

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input