VITELLO TONATO KALFSTARTAAR

  •  400 gram kalfsmuis
  •  1 el kappertjes
  •  handje vol sud ’n sol tomaatjes
  •  kruidenolie
  •  bosui
  •  blikje tonijn

bereidingswijze

Deel de kalfsmuis in tweeën. Bak de ene helft even aan en gaar hem door in de oven met kerntemperatuur van 55 graden. Hak de andere helft fijn tot een tartaartje.

Maak de tartaar aan met kruidenolie, sud 'n sol, bosui en kappertjes. Peper en zout naar smaak toevoegen.

Meng het blikje tonijn met de yoghurt, ansjovis, verse peper en voor de liefhebber een scheutje sherry. Pureer tot een zachte crème.

Smeer de crème uit over de borden. In het midden een steekringetje met de kalfstartaar en daar omheen de zacht gegaarde kalfsmuis in dunne plakjes gesneden.

Garneer af met sud ’n sol, bosui of kappertjes.

TIP 
Als je de kappertjes frituurt smaakt dat heerlijk en ze zien eruit als een krokant bloemetje.

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creƫren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input