Ga ’s avonds een stukje lopen door de stad en het valt meteen op hoeveel deliveryboys en -girls links en rechts aan je voorbijflitsen.
Op hun elektrische fietsen en scooters doen ze een race tegen de klok. Want de bestelde gerechten moeten zo snel mogelijk en het liefst nog warm, bij de klant worden afgeleverd.
Tijdens de pandemie was voor veel restaurants bezorging aan huis dé manier om het hoofd boven water te houden of op z’n minst onder de aandacht te blijven van hun klanten (die voorheen gasten werden genoemd).
En zeg nou eens eerlijk, je hebt vast ook weleens een bestelling geplaatst bij thuisbezorgd.nl, voor thuis of op de zaak.
Pizza, Indiaas, shoarma, poké bowl, snack, kapsalon, burgers, Mexicaans, spareribs… je zou er keuzestress van krijgen!
Eten bestellen is supermakkelijk maar… om het nou een féést te noemen? Zou je er een teamuitje omheen kunnen bouwen? Denk je dat je medewerkers het gezellig vinden als je een etentje organiseert voor het team en als de plastic tasjes en bakjes aan tafel worden uitgedeeld bij wijze van bedrijfsdiner?