rouille (voor bij uw vissoep)

  • 1 rode paprika, geroosterd en zonder velletje
  • 2-3 teentjes knoflook
  • 1-2 sneetjes wit brood, zonder korstje en in stukken
  • 1 eidooier
  • 1 el Dijonmosterd
  • Het sap van 1 citroen
  • Snuf zeezout
  • Ca. 100 ml olijfolie extra virgine
  • Snuf cayennepeper naar smaak

bereiding

 
Meng in een keukenmachine: de geroosterde paprika, knoflook, brood, eidooier, mosterd, citroensap, zout en peper tot een gladde puree. Terwijl de machine draait, giet u langzaam de olie erbij, tot een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met cayennepeper. 
 

croutons

Snij oud brood in blokjes, of stukken. Hussel met wat olijfolie, wat knoflook en peper en zout op een bakblik. Zet het blik zo’n 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden en keer de croutons halverwege de baktijd een keer om voor een egale kleuring.
 
Serveer de rouille met de croutons op de vissoep of bouillabaisse (die u al had gemaakt of gekocht ;)).
 
Bekijk hieronder de video voor inspiratie van de presentatie.

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input