het belangrijkste telefoonnummer dat elke secretaresse zou moeten hebben

Ben jij secretaresse, een zogenaamde spin in het web?

Dan moet je nogal wat competenties hebben!

Bij k-eet hebben we regelmatig secretaresses aan de lijn die op zoek zijn naar een goed cateringbedrijf. Ze vragen bij diverse cateraars offertes op en leggen die dan naast elkaar. Met alle respect, maar vergelijken is lastig.

Waar moet je dan op letten? Op prijs? Op locatie? Op de website met gelikte foto’s? Op duurzaamheid? Op ervaring? Natuurlijk, soms is een laag budget doorslaggevend. Een bedrijfsborrel met bitterballen en vlammetjes kan heel gezellig zijn. En een biervaatje is zó aangesloten.

Maar – in onze ogen – heb je dáár geen cateraar voor nodig.

Ben je op zoek naar een geschikte cateraar? Zorg dan éérst dat je zelf helder hebt, waar je naar op zoek bent. Wat heb je nodig? Voor wie? Hoeveel tijd is er? Wil je broodjes ham/kaas en keuze tussen tomaten- of groentesoep? Dan hoef je niet bij ons te zijn.

Wij bieden uitsluitend catering aan van hoog niveau. Geen broodjes die je tijdens een vergadering even naar binnen werkt om de honger te stillen. Maar een lunch die een lust is voor het oog en een verrassing voor je smaakpapillen. Een lunch om goed zaken bij te doen.

dat betekent echt niet dat we alleen maar oesters, kreeft en champagne serveren!

Wij rollen gerust een biervaatje naar binnen bij jullie bedrijfsfeest, maar wij komen óók met een supervette mobiele cocktailbar om iedereen met een (virgin) mojito te ontvangen.

Onze borrelhapjes zijn creatief culinair, de diners zijn tot in de puntjes verzorgd. Wij willen dat alle gasten onder de indruk zijn. En we willen dat de directie de office manager na afloop een compliment geeft voor de perfecte keuze die zij heeft gemaakt!

Daarom investeert k-eet in het contact met de secretaresses die de bestellingen doen. Hoe beter wij onze klanten kennen, hoe beter de catering kan aansluiten op specifieke wensen. We weten wat er de vorige keer is besteld en het blijft een uitdaging om steeds weer vernieuwend uit de hoek te komen. Zo wordt het regelen van de catering een makkie en hoef je nooit meer te vergelijken.

Ben jij secretaresse of personal assistent en ben je op zoek naar een cateraar die een wow-gevoel achterlaat bij de gasten? Dan heb je maar één telefoonnummer nodig: 06 22 20 03 68

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input