HEILBOT MET CHOCOLADESAUS

  • 800 gram heilbot
  • 2 uien
  • 1 eetlepels bloem
  • 1 glas witte wijn
  • 50 gram pure chocolade
  • 1 glas visbouillon
  • sap van 1 citroen
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel oregano
  • olie en zout

ingrediënten voor 4 personen

bereidingswijze

Snipper de ui en snijd de paddenstoelen in plakjes.
Rasp de chocolade.
In wat olie de ui fruiten.
Tijm, oregano en zout toevoegen.
Als de ui goudgeel is kan de bloem erbij.
Voeg de witte wijn toe samen met de bouillon, goed doorroeren en even laten doorkoken.
Doe de heilbot in een ovenschaal en bestrooi met wat zout.
Strooi de geraspte chocolade er overheen. Giet dan de saus er overheen.

Druppel citroensap er over en zet het geheel gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 150-175ºC.

Laat het u smaken!

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creƫren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input