GEPEKELDE ZALM MET AUBERGINE EN MIERIKSWORTEL

let op: de marinade moet een nachtje intrekken, dus begin op tijd.

  • 200 gr zalmfilet
  • 250 gr grof zout
  • 1 citroen
  • 50 gr kristalsuiker
  • aubergine
  • mierikswortel
  • mosterd
  • mayonaise

bereidingswijze

  • Bedek de zalmfilet met grof zout, sap van een citroen en de suiker. Laat een nacht trekken.
  • Spoel de zalmfilet onder koud water af en dep droog.
  • Snij de zalm in mooie dunne plakken en leg op een klein bordje of schaaltje.
  • Snij de aubergine in hele kleine blokjes die je even kort bakt op hoge temperatuur.
  • Garneer de zalmfilet met de aubergine en een mengseltje van mayonaise, mierikswortel en mosterd.

Een mooi groen takje erop maakt het plaatje af!

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creƫren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input