BLINI MET ZALMTARTAAR EN CITROENROOM

  • 8 blini's
  • Stukje rauwe zalm 50 gram
  • Gerookte zalm 50 gram
  • Korianderpoeder
  • Grove mosterd
  • Suiker
  • Peper & zout

bereidingswijze:

  • Snij de rauw een gerookte zalm in mooie kleine blokjes en meng ze met elkaar;
  • Doe een snufje koriander, een schepje mosterd en suiker door de zalmtartaar en schep voorzichtig door elkaar;
  • Proef op smaak en voeg naar eigen smaak zout en peper toe;
  • Doe wat citroensap en -rasp door de geslagen room en voeg eventueel wat zout en peper toe;
  • Bak de blini's af zoals vermeld op de verpakking en laat afkoelen;
  • Schep wat zalmtartaar op iedere blini en garneer af met wat citroenroom, een klein beetje citroenrasp en een klein takje dille.

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creƫren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input