Avontuurlijke catering om in vakantiestemming te blijven

De zomervakantie is nu echt voorbij en dat betekent niet alleen dat de kids weer naar school gaan; ook werknemers gaan weer met frisse zin aan de slag.

Vakantieverhalen worden gedeeld: de één is thuisgebleven om te klussen, de ander heeft eindelijk die droomreis met de camper gemaakt. De 'groene' medewerker is met de trein naar Portugal gegaan en die hippe stagiair is deze zomer alle festivals afgegaan.

Licht bewolkt en heerlijk smullen 

Ondanks al die verschillende bestemmingen, zijn er altijd twee hoofdonderwerpen die worden besproken: het weer en het eten!

Hoe kun je medewerkers verrassen? Door die vakantiestemming nog even vast te houden. Alle neuzen moeten weer even dezelfde kant op worden gezet. Dat kan met een gewone vergadering (gaap), maar waarom zou je het niet eens heel anders aanpakken? Nodig alle medewerkers uit voor een smakelijke vergadering, bijvoorbeeld:

Een lunchvergadering op kantoor

Even een moment van ontspanning tussen de vergaderingen door! Een veelzijdige en voedzame lunch geeft nieuwe energie om er daarna weer tegenaan te gaan. 

K-eet verzorgt een snelle lunch als er weinig tijd is maar kan ook een uitgebreide zakenlunch verzorgen. De lunch wordt in stijl geserveerd en ons team laat alles weer netjes achter.

Een zakelijke borrel
Een borrel zonder hapjes is wel wat eh... kaal! Daarom verzorgen wij aangeklede borrels. Borrels met alles erop en eraan. Organiseer een zakelijke met informeel karakter en veel lekkere hapjes op een verrassende locatie. 

Een Italiaans, Bourgondisch of Libanees buffet

Tja, dit is toch wel de beste manier om alle collega's na de vakantie te ontmoeten. Eten, genieten en bijpraten met elkaar in ontspannen sfeer. En ach, die vergadering, die kan toch wel even snel vóór het buffet plaatsvinden?

Hou het simpel met een tapasplank

'Ho eventjes', hoor ik je zeggen, 'de vakantie is net achter de rug, moeten we nu gelijk zo groots uitpakken?'
Nee hoor. Het kan ook kleiner. Kleiner, maar niet minder lekker. Met de tapasplank van k-eet blijf je in de vakantiesfeer, zonder veel gedoe. Maak er een supergezellige vrijdagmiddagborrel van. Wij zorgen voor de rest.

Betrokken en gemotiveerde medewerkers

Juist nu thuiswerken de normaalste zaak van de wereld is, is het belangrijk om te investeren in medewerkers door je waardering voor hen uit te spreken of te tonen. Door regelmatig samen iets te ondernemen, blijven mensen betrokken en gemotiveerd. 

Investeren in opleiding, zorgdragen voor welzijn van de mensen én af en toe een salarisverhoging: prachtig! Maar soms is iets simpels als samen eten al genoeg om mensen te motiveren. 

Zet een aantal vaste dagen per jaar in de agenda zetten om samen te eten. Met of zonder catering 😉

 

Heb jij een heel ander idee om je medewerkers te verrassen en wil je weten of k-eet daarvoor het culinaire gedeelte kan verzorgen? Het antwoord is waarschijnlijk JA. Neem even contact op, dan bespreken we jouw plannen.

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input