aardappelwafeltje met crème fraiche

Ingrediënten

  • 400 gr kruimige aardappels
  • 2 eieren
  • 100 gr zelfrijzend bakmeel
  • Een handje vol verse kruiden (peterselie, bieslook etc.)
  • 75 gr geraspte oude kaas
  • Peper en zout

Voor dit recept heb je een wafelijzer nodig.

aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pak de aardappels in aluminiumfolie in en pof ze 40 minuten in de oven.
  • Verwijder het folie en stamp de aardappels fijn. Mix met de overige ingrediënten tot een smeuïg beslag.
  • Vet het wafelijzer goed in en giet het beslag erin.
  • Bak de wafeltjes in ongeveer 8 minuten mooi goudbruin.

 
Wij snijden de wafels altijd in vieren en beleggen ze met een cannelle crème fraiche en viseitjes (wij noemen het kaviaar, dat klink zo chic 😉)
 
Dit heerlijke borrelhapje laat zich op veel manieren combineren: serveer met parmaham en pesto of zalm en mascarpone.

Smakelijk!

K-eet

Omdat wij werken met verse seizoensproducten

en onze passie ons dwingt steeds nieuwe gerechtjes te creëren,

is catering van K-eet als altijd maatwerk.

 

Onze lijsten met lunch/diner/buffet/borrels

zijn slechts een greep van wat je bij ons kunt bestellen!

 

Wij denken graag met je mee,

vraag daarom altijd naar een offerte op maat.

 

Ook kunnen we je helpen aan

statafels, linnen, borden, bestek, glaswerk, enz...

 

 

Andere wensen?

Goed om te weten dat (bijna) alles mogelijk is.

Heb je zelf een idee, laat het weten.

Wij denken mee en hebben voor elke gelegenheid een culinaire oplossing.

 

bel k-eet

 06 22 20 03 68 

 

Wil je deze lijst delen?

Vul dan hieronder het e-mailadres in en wij sturen het voor jou door.

Invalid Input