BEL! 06 22200368


ZOMERSE COUSCOUS SALADE

  • 200 gram parel couscous
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 sinaasappel
  • zout
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 3 bosuitjes
  • verse munt
  • koriander
  • 200 gram feta
  • peper
  • paar plakjes gerookte zalm
  • 4 gamba's gebakken
  • paar schijfjes limoen

 

BEREIDINGSWIJZE

-Maak de couscous volgens de beschrijving op de verpakking en laat afkoelen;
-Snijd alle ingrediënten, behalve de vis, in kleine blokjes en meng ze door de couscous;
-Rasp de schil van de sinaasappel over de couscous en pers daarna het sap uit en schenk dit over de salade heen;
-Meng voorzichtig met uw handen alles door elkaar en verdeel over mooie brede glazen of in kleine weckpotjes.
-Dek de bovenkant af met een plakjes zalm en garneer af met een gebakken gamba en een schijfje limoen.

Dit recept is ook heerlijk met parelgort of gewone couscous.