BEL! 06 22200368


BLINI MET ZALMTARTAAR EN CITROENROOM

  • 8 blini's
  • Stukje rauwe zalm 50 gram
  • Gerookte zalm 50 gram
  • Korianderpoeder
  • Grove mosterd
  • Suiker
  • Peper & zout
  • Klein beetje geslagen room
  • Citroenrasp en -sap
  • Paar takjes dille

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Snij de rauw een gerookte zalm in mooie kleine blokjes en meng ze met elkaar;
  • Doe een snufje koriander, een schepje mosterd en suiker door de zalmtartaar en schep voorzichtig door elkaar;
  • Proef op smaak en voeg naar eigen smaak zout en peper toe;
  • Doe wat citroensap en -rasp door de geslagen room en voeg eventueel wat zout en peper toe;
  • Bak de blini's af zoals vermeld op de verpakking en laat afkoelen;
  • Schep wat zalmtartaar op iedere blini en garneer af met wat citroenroom, een klein beetje citroenrasp en een klein takje dille.