BEL! 06 22200368

ASPERGEBAVAROIS

 Recept voor 4 personen: 350 gram asperges 1 vanillestokje 2 deciliter melk blaadje gelatine 4 eierdooiers Lees meer ...

BLINI MET ZALMTARTAAR EN CITROENROOM

8 blini's Stukje rauwe zalm 50 gram Gerookte zalm 50 gram Korianderpoeder Grove mosterd Suiker Peper & zout Lees meer ...

CHEESECAKE MET WITTE CHOCOLADE EN BAILEYS

175 g chocoladekoekjes (bijv. Sablés tout Chocolat, Bonne Maman) 60 g boter, gesmolten 500 g roomkaas, op kamertemperatuur 200 ml crème fraîche 200 g kristalsuiker merg van 1 vanillestokje 4 eieren Lees meer ...

CHUTNEY VAN RODE BIET

250 gr rode bietjes 1 bol gepofte knoflook 1 sjalot 1 groene appel 1 laurierblaadje takje tijm Lees meer ...

DE LEKKERSTE LUNCHGERECHTEN MET K-EETS CHUTNEYS

Sinds december kun gewoon thuis genieten van de heerlijke chutney's van k-eet. Maar wat kun je er mee? Welke smaak past bij welk lunchgerecht? We helpen je een beetje op weg. Natuurlijk zijn we benieuwd wat jouw favoriete combinatie is en bij welke gerechten jij chutney nog meer lekker vindt! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Lees meer ...

GEPEKELDE ZALM MET AUBERGINE EN MIERIKSWORTEL

Let op: de marinade moet een nachtje intrekken, dus begin op tijd. 200 gr zalmfilet 250 gr grof zout 1 citroen 50 gr kristalsuiker aubergine Lees meer ...

HEERLIJKE PERENTAART VAN K-EET

100 gr. vloeibare margarine 100 gr. basterdsuiker, 2 eieren 160 zelfrijzend bakmeel ca. 5 harde handperen scheut licor 43 rasp en sap van 1/2 sinaasappel Lees meer ...

HEILBOT MET CHOCOLADESAUS

800 gram heilbot 2 uien 1 eetlepels bloem 1 glas witte wijn 50 gram pure chocolade 1 glas visbouillon Lees meer ...

KOFFIEMOUSSE

4 gelatineblaadjes  125 ml espresso  2 zakjes vanillesuiker  3 eierdooiers  75 gr suiker  150 ml slagroom  Lees meer ...

OVERHEERLIJKE LIMOENTAART

Ingrediënten voor 8 personen Voor de korst: 200 g bloem 1/4 tl zout 125 g koude boter 2 el water Lees meer ...

PANNA COTTA MET ROOD FRUIT

500 ml slagroom 500 ml melk 80 gr suiker schil van 1 citroen 4 blaadjes gelatine 1 vanillestokje Lees meer ...

ROLLETJE VAN EENDENBORST

   met salade van witlof en appel, gebakken gamba’s, krokante    tortilla en limoendressing  4 plakjes gerookte eendenborst  12 gamba’s gebakken in wat olie  2 appels in hele kleine blokjes gesneden Lees meer ...

ROMIGE POMPOENSOEP MET PARMEZAANKRULLEN

4 personen 60 g boter + 1 klontje 30 g bloem 2 fijngehakte rode uien 1 kg pompoen in blokjes 1 glas witte wijn Lees meer ...

SALSA VERDE

3 teentjes zeer fijngesneden knoflook 3 el fijngesneden peterselie 1/2 el fijngesneden munt 3 el fijngesneden basilicum 1 el mosterd 4 fijngesneden ansjovisfilets 2 el kappertjes, afgespoeld en uitgelekt en grofgesneden 1 dl olijfolie Lees meer ...

VERSE KREEFT MET TRUFFELMAYONAISE

Levende kreeft (1 kreeft per 2 personen) Visbouillon (zelf getrokken of met visbouillontablet) Zwarte truffelsaus 1 ei en 1 eidooier 200 ml lekkere olie Scheutje witte wijnazijn Lees meer ...

VIJGEN MET BLAUWE KAAS

Vijgen Stuk blauwe kaas; Roquefort AOC, Bleu d'Auvergne, Rochebaron of Castello bleu Walnoten grof gehakt Balsamicoazijn van goede kwaliteit Lees meer ...

VITELLO TONATO KALFSTARTAAR

 400 gram kalfsmuis  1 el kappertjes  handje vol sud ’n sol tomaatjes  kruidenolie  bosui  blikje tonijn Lees meer ...

ZOMERSE COUSCOUS SALADE

200 gram parel couscous 3 eetlepels olijfolie 1 sinaasappel zout 1 courgette 1 rode paprika Lees meer ...

ZUURDESEM MET BRIE EN MANGOSALSA

1 zuurdesem stokbrood Brie Beetje roomboter 1 mango 1 avocado 2 bosuitjes Lees meer ...